Over Pim:

Pim Ronhaar, 20 jaar oud uit Hellendoorn is prof-veldrijder bij Baloise Trek Lions. Met een paar prachtige titels op zak zoals Europees en Wereldkampioen veldrijden, is de toekomst kleurig!

Pim begon vanaf zijn 13e met veldrijden/wielrennen bij CC75 in Nijverdal, daar reedt hij zijn eerste rondjes op de baan samen met zijn leeftijdgenoten. Vervolgens bij de zwaluwen in Almelo en al snel volgt een wieler contract bij ‘Lares-Doltcini’ in 2017 als nieuweling. Samen met deze ploeg haalt Pim zijn eerste titels binnen, zoals de Wereldbeker in Koksijde en Zeven. Een jaar later wordt hij Europees én Nederlands kampioen bij de junioren!

De overstap naar de beloften was groot, Pim heeft veel gestreden om UCI punten te halen zodat hij op een goede startrij kwam te staan in de crossen. Seizoen 2020/2021 ging al een stuk beter en Pim is in top vorm, het doel was wereldkampioen worden, en dit is gelukt! Na dit prachtige seizoen tekent Pim zijn huidige contract bij ‘Baloise Trek Lions’. Zijn droom als jonge renner is uitgekomen.